Skate workshops bij het nieuwe skatepark in Eijsden

Donderdag 22 september 2022

Enkele jongeren uit Eijsden hebben een tijd geleden een handtekeningenactie georganiseerd om een skatepark op te richten. Op 21 september was het zover. Het skatepark Pisart werd officieel geopend! Iedereen kan nu gebruik maken van het skatepark bij het complex van v.v. Eijsden (Ir. Rocourstraat, Eijsden).

Skate workshops

Heb je nog wat extra hulp nodig of wil je beter leren skaten? Doe dan mee met een van de workshops! Op woensdag 5 oktober en woensdag 12 oktober geeft Stichting Stadsnomade workshops skaten. Geef je nu op!

  • Workshop 1: niveau ´ik heb nog nooit geskate´, aanvang 15.30 uur.
  • Workshop 2: niveau ´ik kan zelf steppen en een kick turn maken´, aanvang 16.10 uur.
  • Workshop 3: niveau ´gevorderden’, aanvang 17.00 uur.

Aanmelden

Mail je naam, telefoonnummer, woonplaats, datum en groep naar: jeugdaanzet@eijsden-margraten.nl. Let op: vol =vol! Bij veel animo volgen er meer workshops.