Kom proeven op de Taalmarkt!

Maandag 10 oktober 2022

Bezoek zaterdagmiddag 22 oktober de Taalmarkt bij het Ursulinenconvent in Eijsden. Kom ‘proeven’ aan allerlei activiteiten op het gebied van taal. Zoals het groot dictee voor volwassenen, het streektaal project, spoken word performances en zin in koken. Ook ontdek je het minibieb project, het taalcafé voor anderstaligen en er zijn taalkunstenaars! Elkaar ontmoeten, inspireren en begrijpen staat centraal tijdens deze middag. Daar dient ‘taal’ tenslotte voor.

Verbinden en versterken

De Taalmarkt is onderdeel van de Cittaslow maand. Als Cittaslow gemeente vinden we het belangrijk om inwoners, verenigingen en organisaties met elkaar te verbinden. Om zo onze kwaliteit van leven te versterken. 

Programma


Open het programma (PDF, 29.6 kB) hier in groot formaat.