Blijf altijd op de hoogte met onze digitale nieuwsbrief

Maandag 12 december 2022

Gemeente Eijsden-Margraten brengt elke week een digitale nieuwsbrief uit. Door het alsmaar stijgende gebruik van smartphones, ook onder ouderen, is de digitale nieuwsbrief een sterk groeiend communicatiemiddel. Communicatieadviseur Daniëlle Pluijmen vertelt u meer:

Waarom een digitale nieuwsbrief?

“Door het besparen van papier is de digitale nieuwsbrief niet alleen handig, maar ook een milieuvriendelijk communicatiemiddel. Daarnaast kunnen we ook snel een extra editie inzetten bij speciale gelegenheden of gebeurtenissen. In de digitale nieuwsbrief staat het laatste nieuws uit uw gemeente. Abonnees zijn als eerste op de hoogte van actuele informatie, nog voordat het nieuws in weekblad de Etalage verschijnt.”

Hoe kan ik mij aanmelden?

“Inschrijven kan snel en makkelijk via onze website. U kunt zich uiteraard óók op elk gewenst moment weer uitschrijven. We gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van de nieuwsbrief.”

Wanneer ontvang ik de nieuwsbrief?

“Iedere week verschijnt er een nieuwe editie met het nieuws van die week. U ontvangt de nieuwsbrief elke maandagmiddag in uw mailbox. Zo kunt u op elk gewenst moment en waar u maar wilt de nieuwsbrief lezen.”

Aanmelden kan makkelijk via www.eijsden-margraten.nl