Sportgala 2022 opnieuw een groot succes!

Maandag 19 december 2022

Op maandagavond 12 december reikte de Sportraad Eijsden-Margraten de sportprijzen 2022 uit! Een drukbezochte en spannende avond georganiseerd door de gemeente en Sportraad Eijsden-Margraten.

De afgelopen weken konden inwoners en verenigingen uit de gemeente hun sporters of sportploeg nomineren voor dit Sportgala. Een onafhankelijke jury (Huis voor de Sport, Trajekt en Limburg Cycling) koos uiteindelijk per categorie een winnaar. In iedere categorie een zeer moeilijke keuze, omdat iedere genomineerde sporter/sportploeg in zijn of haar discipline een topprestatie had neergezet. Maar zoals altijd in de sport zit winnen en verliezen vaak heel kort bij elkaar.

Foto: winnaars Sportgala v.l.n.r. Sportploeg TV Eijsden (tennis) Bram Tijert, Alwin Neumann, Noa en Eric Minnaard, Vrijwilligersprijs Neeltje de Jong (zwemmen), Sporttalent Lynn van de Waarsenburg (show dans), Sportman Jo Schoonbroodt (hardlopen), Sportvrouw Marlinde Conjarts (fitness) en de aanmoedigingsprijs gaat naar Lars Offermans (scheidsrechter).

Wilt u meer weten wat de Sportraad Eijsden-Margraten allemaal doet voor de sporters in onze gemeente? Kijk dan op www.facebook.com/sportraadeijsdenmargraten.

Sportraad Eijsden-Margraten, een gezonde beweging!