Oproep: heb jij een goed idee voor een leuke activiteit?

Maandag 9 januari 2023

Vanuit het project 'Jeugd aan Zet' organiseren we regelmatig leuke activiteiten voor de jeugd. Het project is ontstaan in de coronaperiode om verveling onder jongeren tegen te gaan. Ook nu is het belangrijk dat kinderen gratis kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Het wekt interesses, stimuleert bewegen en werkt tegen eenzaamheid. Daarom doet buurtcoach Daisy Claessens een oproep aan alle jongeren in Eijsden-Margraten: “heb jij een goed idee voor een leuke activiteit?”

Welke activiteit kan ik voorstellen?

“We zijn op zoek naar nieuwe leuke ideeën voor activiteiten. Denk aan sport, bewegen, kunst, cultuur, natuur of muziek. Zo hebben we al eerder diverse activiteiten georganiseerd zoals workshops skaten, mountainbiken en diverse dans of graffiti workshops. Maar ook winter- en lentegames, escape rooms en nog veel meer.”

Waar moet ik rekening mee houden?

“De activiteit is voor kinderen tussen 4 en 18 jaar. De activiteit moet uitvoerbaar zijn en binnen de gemeente Eijsden-Margraten.”

Hoe werkt het?

“Stuur een korte omschrijving, van je idee en voor welke leeftijdscategorie, samen met je contactgegevens naar: jeugdaanzet@eijsden-margraten.nl. En misschien gaan we wel samen jouw idee organiseren!”