Trap of Stap: Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar

Vrijdag 7 juli 2023

Het is zomer! Lekker eropuit, want bewegen is gezond. Juist in deze periode willen we ons breed scala aan fiets- en wandelroutes extra onder de aandacht brengen.

Onthaasten en genieten van de fruitgaarden en streekproducten, pittoreske dorpjes, romantische kloosters, kastelen en (water)molens. Al fietsend of wandelend (her)ontdekt u dit uniek stukje Nederland.

Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar

Ga mee op pad in de inspirerende wereld van Sjef Hutschemakers. Deze kunstenaar, natuurliefhebber en amateurarcheoloog zag de schatten die het Heuvelland te bieden had en hij voelde de waarde ervan als geen ander. De fietsroute (er is ook een wandelroute) loopt langs de knooppunten. De brochure ‘Het Heuvelland door de ogen van een kunstenaar’ vertelt op 19 locaties langs de route over de bijzondere omgeving en de kunstwerken die Sjef Hutschemakers daarover maakte. De brochure is verkrijgbaar bij de Visit Zuid-Limburg Shops en Servicepunten.

Bestellen of afhalen

Op www.ontdekeijsdenmargraten.nl vindt u nog meer leuke fiets- en/of wandelroutes. U kunt de brochures met routes ook afhalen bij de servicepunten van Visit Zuid-Limburg of bij het gemeentehuis. Laat u inspireren en (her)ontdek uw eigen omgeving.