Wat speelt er in uw buurt?

Zaterdag 11 november 2023

We maken steeds meer gebruik van het internet. Ook de gemeente Eijsden-Margraten communiceert via de digitale snelweg. Alle officiƫle bekendmakingen van de gemeente Eijsden-Margraten staan op de website www.overheid.nl. Dit zijn publicaties van o.a. lokale regelgeving, aanvragen en verleende omgevingsvergunningen, die direct invloed op uw buurt kunnen hebben.

Gratis e-mailservice

U kunt de bekendmakingen ook gemakkelijk ontvangen via de gratis e-mailservice. U kunt zelf aangeven binnen een specifieke straal rondom uw woning, welke bekendmakingen u wilt ontvangen. Zo kunt u lezen welke besluiten betrekking hebben op uw woon- en leefomgeving. Meld u vandaag nog aan via www.overheid.nl/berichten-over-uw-buurt.

In de berichten die u via de e-mailservice ontvangt, staat bijvoorbeeld genoemd op welke dag een omgevingsvergunning is verleend (verzenddatum besluit). Die datum is belangrijk voor het bepalen van de termijn waarbinnen u bezwaar moet maken. Verder krijgt u meer zicht op wat zich allemaal in uw omgeving afspeelt.