Weekmarkt

Op donderdagmiddag is het markt in zowel Eijsden (Vroenhof) als Margraten (Amerikaplein). In Eijsden van 13:30 uur tot 18:00 uur en in Margraten van 13:30 uur tot 17:00 uur. Op woensdag is het markt in Cadier en Keer (Raadhuisplein) van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Standplaats huren

Om een plaats op de weekmarkt in te nemen, heeft u een marktvergunning nodig. Dit kan voor een dag- of weekmarkt zijn maar ook voor een tijdelijke markt zoals een kerstmarkt. De marktvergunning is persoonsgebonden. U kunt dus niet de vergunning van iemand anders overnemen.

Aanvragen

Wilt u in aanmerking komen voor een vaste standplaats, dan moet u een schriftelijke aanvraag doen. Bij de aanvraag moeten de volgende documenten worden bijgevoegd:

  • Uittreksel van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel
  • Kopie van uw CRK-kaart (Centraal Registratie Kantoor)
  • Kopie van een geldig legitimatiebewijs

Wanneer er plaats is voor een stand uit uw branche, dan neemt de marktmeester contact met u op. Indien er op dat moment geen plaats is, dan wordt u op de lijst van gegadigden geplaatst. U wordt hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld. Deze lijst wordt geraadpleegd als er een plaats vrij komt op de weekmarkt.

Kosten

U betaalt € 0,68 per strekkende meter per week. In het begin van ieder kalenderjaar ontvangt u hier een gedagtekende jaarrekening van.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Deze ochtend: 9.00 - 12.00 uur
  • Vanmiddag: 17.00 - 19.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten