Evenementenkalender

Bronk Gronsveld (processiedag)

Zondag 7 juni 2015, Gronsveld

In de kerkdorpen is bronk een van de mooiste en grootste feestelijke activiteit in deze gemeente. Wekenlang zijn mensen bezig om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Tijdens die dagen hangen de vlaggen uit en is het feest. De ‘Broonk’ is ook de belangrijkste activiteit van de Jonkheid.

De bronk is een jaarlijkse sacramentsprocessie die op verschillende data van diverse kernen plaats vindt. Eens in de vier jaar is er een 'Groete Broonk' in Gronsveld (29 mei 2016). Meer informatie over de 'Groete Broonk' kunt u vinden op http://www.schutterijgronsveld.nl/

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten