Evenementenkalender

Informatiedag Alpe d'HuZes

Zaterdag 7 mei 2016, Eijsden

OpnoaderTop2016

Algemene informatie:

Team OP noa d’r TOP organiseert op zaterdag 7 mei, in samenwerking met Familiemuseum Ursulinenconvent en Butterfly, glas in lood, een open dag in het Ursulinenconvent aan de Breusterstraat 27 te Eijsden. Team OP noa d’r Top uit Kerkrade bestaat uit een 10-tal
deelnemers aan Alpe d’HuZes 2016 in Frankrijk. Zij lopen en fietsen tot zes maal toe de beroemde Tour de France in de strijd tegen kanker. Met de opgehaalde gelden hopen zij onderzoek naar kanker mede te kunnen financieren. U krijgt een inkijkje in het leven en
voorbereidingen van een Alpe d’HuZesser. De presentaties starten op 11.00 uur en 14.00 uur. Zie ook de Facebooksite van dit team.
Martin Custers van Butterfly, glas in lood, is een echte steun voor het team OP noa ‘dr TOP. Hij heeft de afgelopen maanden vele belangstellenden in zijn atelier mogen begroeten die een windlichtje kwamen maken. Martin stelt een zeer ruim bedrag van de opbrengsten ten goede aan team OP noa d’r TOP. Hoeveel hoopt Matin deze dag bekend te kunnen maken. De gemaakte
windlichtjes zullen ten toon worden gesteld. De gehele dag zal het Atelier geopend zijn voor informatie en wellicht zijn er mensen die zelf aan de slag willen gaan. Ook dat is mogelijk! Ook Martin heeft een Facebooksite voor meer informatie. Museum Ursulinenconvent stelt haar locatie belangeloos ter beschikking aan dit goede doel. Ook zij willen een duit in het zakje doen. Wat? Laat u verrassen op 7 mei!

Organisatie:

Naam organisatie: Op noa d'r TOP
Adres: Pricksteenweg 96
Postcode: 6462 BP
Plaats: Kerkrade

Contact:

Naam: Dhr. R.A.C. Willems
E-mail: vocer1960@hotmail.com
Telefoon: 06-48258151
Facebook: www.facebook.com/opnaordrtop
Website: -

Locatie evenement:

Naam: Ursulinenconvent
Adres: Breusterstraat 27
Postcode: 6245 EH
Plaats: Eijsden

Startdatum van het evenement 07-05-2016
Starttijd: 11:00
Einddatum van het evenement 07-05-2016
Eindtijd: 16:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten