Evenementenkalender

Volta Limburg Classic

Zaterdag 1 april 2017, Eijsden-Margraten

De Volta Limburg Classic voor de heren elite behoort tot de zwaarste klassiekers in de Nederlandse wielerwereld en zal komend jaar voor de 44e keer verreden worden op zaterdag 1 april 2017. De sportieve waarde van de wedstrijd heeft zich de afgelopen jaren telkens weer bewezen, de kwaliteit van de organisatie is dermate goed dat het internationale karakter van de wedstrijd in de loop der jaren sterk is toegenomen. Nieuw in 2017 is de toevoeging van een dameswedstrijd. Dit zal nóg meer spektakel en nog meer passages opleveren waarmee de wedstrijd nóg aantrekkelijker wordt om te bezoeken.

Dames wedstrijd:
De Volta Limburg Classic krijgt een vrouwenversie. De koers wordt op dezelfde dag verreden als de UCI 1.1 wedstrijd voor de heren elite. Op zaterdag 1 april 2017 starten de vrouwen een half uur na de mannen. De vrouwen rijden een aantal grote lokale ronden rondom Eijsden, Mesch en Sint Geertruid om vervolgens op de lokale finale ronde van de mannen te finishen. De finish wordt omstreeks 14.45 uur verwacht in de Diepstraat te Eijsden.

Volta Limburg Classic 2017


Inschrijven voor de tourtocht kan vanaf 1 december 2016.
Een prachtige fietstocht door het Limburgse Heuvelland.
Fietsers kunnen zich inschrijven voor 85-120 en 150 km.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten