Evenementenkalender

Five4Five

Zaterdag 20 mei 2017, Libeek, Sint Geertruid

Five4five logo

Zet 20 mei alvast in uw agenda! Dan vindt de 4e editie van Five4Five plaats. Op deze dag loopt, fietst of wandelt de hele provincie  voor Kankeronderzoekfonds Limburg. Start en finish van Five4Five vindt plaats rondom de prachtige Hoeve Libeek.
Bent u verhinderd,  maar wilt u wel graag bijdragen aan Kankeronderzoek in Limburg? Via www.five4five.nl/doneren kunt een donatie doen aan dit evenement.

Alle informatie over dit sportieve evenement kunt u vinden op www.five4five.nl of neem contact op met Philip van Ballegooie (043) 407 73 63. Let op: Five 4 Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat!

Wat is Five 4 Five

De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze ‘bergen’, met gemiddeld stijgingspercentage van 7 à 8%, hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,35 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Runners en wandelaars

Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Runners en wandelaars kunnen in teams van 5 personen een rondje (14,5 km) wandelen of rennen. Het parcours is ook voor deze sportievelingen een pittige uitdaging. Per team van 5 wandelaren of runners betaal je ook minimaal € 125,- om mee te doen.

Op het parcours zijn 5 pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Wandelaars en runners laten daar hun deelnamebewijs aftekenen. Fietsers doen dat aan start/finish. Let op: Five 4 Five is geen wedstrijd maar een prestatietocht, waarin jij bepaalt hoe ver je gaat.

Op die manier wordt Five 4 Five een echt familie-evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama of papa tussendoor aan.

Locatie evenement:

Naam: -
Adres: Libeek 27
Postcode: 6265 NE
Plaats: Sint Geertruid

Starttijd

Er is een collectieve start om 11.00 uur. Het startschot zal worden gelost door een van onze prominente deelnemers. Laatkomers kunnen tot 12.00 uur starten. Speciaal voor runners is er een klok die de tijd aangeeft (let op: geen officiële tijdregistratie omdat het geen wedstrijd is).

Inschrijven

Schrijf je nu in voor de editie van 2017 via www.five4five.nl

Locatie evenement:

Naam: -
Adres: Libeek 27
Postcode: 6265 NE
Plaats: Sint Geertruid

Organisatie en contact:

Naam: Stichting Five 4 Five, dhr. P. van Ballegooie
E-mail: p.vanballegooie@hfl.nl
Telefoon: 06-31767776
Facebook: www.facebook.com/five4fivelimburg
Website: www.five4five.nl

Startdatum van het evenement 20-05-2017
Starttijd: 10:30 u.
Einddatum van het evenement 20-05-2017
Eindtijd: 16:00 u.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten