Evenementenkalender

Castle Fair Kasteel Eijsden

Zondag 20 augustus 2017, Eijsden

Castlefair

Algemene informatie:

Zondag 20 augustus 2017 (aanvang 11.00 uur) wordt er op Kasteel Eijsden de CASTLE FAIR georganiseerd. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen. Kortom lekker struinen langs de vele standjes op het voorplein en in de tuinen van het monumentale kasteel Eijsden en genieten van een ontspannend moment voor uzelf!! Vanaf 11.00 uur kunt u genieten van kunst in vele vormen. Een groot aantal lokale en regionale professionele kunstenaars zullen hun mooiste creaties tentoonstellen in de tuinen van Kasteel Eijsden. In stijl hiermee kunt u aanschuiven bij Florilène voor een workshop bloemschikken. Om u te laten wegdromen in een onvergetelijk moment is er een speciale bier- en wijnbar geopend. Eveneens kunt u tijdens de Castle Fair genieten van culinaire versnaperingen. Erik Stevens Catering presenteert zeer smakelijke hapjes die u kunt proeven. IJsliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de stand van IJssalon Angelati! Om het geheel een feestelijk tintje te geven zijn er verspreid over de dag bijzondere muzikanten LIVE te beluisteren zoals muziekensemble Da Capo 2000, pianist Jo Heusschen en Try Out Cover Band. De Castle Fair is gratis te bezoeken. Parkeergelegenheid voor auto's en fietsen is in ruime mate aanwezig in de Graaf de Geloeslaan.

Het affiche kunt u hier (PDF, 113.8 kB)downloaden.

Organisatie:

Naam organisatie: Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden
Adres: Graaf de Geloeslaan 8
Postcode: 6245 AS
Plaats: Eijsden

Contact:

Naam: Dhr. H. Rompelberg
E-mail: castlefair@saintececile.nl
Telefoon: 06-52381121
Facebook: https://www.facebook.com/CastleFairEijsden
Website: -

Locatie evenement:

Naam: Kasteel Eijsden
Adres: Graaf de Geloeslaan 8
Postcode: -
Plaats: Eijsden

Startdatum van het evenement 20-08-2017
Starttijd: 11:00 
Einddatum van het evenement 20-08-2017
Eindtijd: 18:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag: 9.00 - 12.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten