Evenementenkalender

Najaars en Winterbieren proeverij

Vrijdag 27 oktober 2017, Margraten

Algemene informatie:

Vrijdag 27 oktober is alweer de 6de editie van de Speciaal Bieren Proeverij bij ’t Flaterke in samenwerking met Slijterij Mans. Tijdens deze editie zullen er diverse najaars en winter bieren worden geproefd welke weer zorgvuldig zijn uitgezocht door Peter en Bart. We kunnen inmiddels al verklappen dat er weer enkele zeer unieke bieren geselecteerd zijn. Daarnaast zal er ook weer worden gezorgd voor bijpassende hapjes bij alle bieren. De kosten bedragen €24,50 per persoon en vooraf aanmelden is verplicht. We starten om 20.30 uur. Aanmelden en betalen kan aan bij Café ’t Flaterke. Let op: Vol = Vol!

Het affiche kunt u hier (PDF, 1.6 MB)downloaden.

Organisatie en contact:

't Flaterke, info@cafetflaterke.nlhttps://nl-nl.facebook.com/CafetFlaterke/

Locatie evenement:

Sprinkstraat 59, Margraten

Datum van het evenement 27-10-2017
Starttijd: 20:30 u.
Eindtijd: 24:00 u.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten