Evenementenkalender

Nacht van de Nacht

Zaterdag 28 oktober 2017, Margraten

Wandel mee op zaterdag 28 oktober a.s. tijdens de ‘Nacht van de Nacht.’ Laat je onderweg verrassen door theater of muziek ‘in het donker’ en sta vooral eens stil bij het doel van Nacht van de Nacht: het terugdringen van lichtvervuiling. Om ons heen brandt namelijk constant licht in het donker. Is het niet de schemerlamp dan zijn het wel de lantaarnpalen op straat.

Weet jij nog wel wat echte duisternis is? Tijdens de nacht van de nacht gaat een gedeelte van de straatlantaarns in Margraten uit. Ervaar hoe dit jouw zintuigen prikkelt.
Het thema luidt dan ook ‘als je luistert, zie je meer’.

Laten we samen bewust worden van de lichtvervuiling die we creëren. Jong of oud, kom, ervaar en wandel mee! Wellicht is het een eerste stap naar verandering.
Deelname en parkeren is gratis. We vertrekken om 19.30 uur vanaf Amerikaplein 1 in Margraten de duisternis in en rond 21.00 uur, komen we weer geïnspireerd terug. Aanmelden kan tot woensdag 25 oktober door een e-mail te sturen naar info@eijsden-margraten.nl  o.v.v. ‘Nacht van de Nacht’ of bel  043 458 8488 tijdens openingsuren van het gemeentehuis.  

- nacht van de nacht

www.nachtvandenacht.nl
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten