Evenementenkalender

Landgoed Heerdeberg

Zondag 21 januari 2018, Cadier en Keer

permacultuur

Algemene informatie:

Verdiepingsdag, Fruitbomen en struiken snoeien op een nieuwe ecologische manier; een nieuwe methode om duurzaam te snoeien Toegang 40.00 euro, inclusief bio-maaltijd na afloop, voor leden Permacultuur Coöperatie 20 euro.

Organisatie en contact:

Landgoed Heerdeberg                                                                                                                                                 info@beeldentuinmaastricht.nl                                                                                                                                                      www.permacultuur.eu / www.beeldentuinmaastricht.nl

Locatie evenement:

Landgoed Heerdeberg, Pater Kustersweg 20, 6267NL Cadier en Keer

Datum van het evenement: 21-01-2018

Starttijd: 10:00
Eindtijd: 18:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten