Evenementenkalender

Drumbandfestival Muziekfederatie Limburg Zuid

Zaterdag 24 maart 2018, Margraten

Algemene informatie:

DRUMBANDFESTIVAL MUZIEKFEDERATIE LZW IN MARGRATEN
De Koninklijk Erkende Harmonie Concordia organiseert op zaterdag 24 maart a.s. het jaarlijks drumbandtreffen van de Muziekfederatie Limburg Zuid West. Aan dit drumbandfestival, dat voor de 21e keer gehouden wordt, wordt deelgenomen 8 verenigingen van deze federatie. Als gastvereniging is de drumband van Schutterij St. Sebastianus uitgenodigd. De deelnemers verzorgen een podiumoptreden in Oos Heim, Clermontstraat 10. Voor de jurering tekent het bondsjurylid Jo Zinzen. Dit jaar vindt geen optocht met defilé plaats. Achtereenvolgend zullen optreden: de drumband van Schutterij Sint Sebastianus en vervolgens de drumbands van Harmonie Concordia Margraten, Harmonie Diligentia Eckelrade, Harmonie St. Laurentius Bemelen, Koninklijke Harmonie St. Cecilia Mheer, Harmonie Berggalm Noorbeek, Harmonie Amicitia Banholt, Fanfare St. Blasius Cadier en Keer en Fanfare St. Gertrudis Sint Geertruid. De optredens beginnen om 18.30 uur. De zaal is open vanaf 17.45 u. De bekendmaking van de resultaten is voorzien omstreeks 22.30 uur.  Belangstellenden zijn van harte welkom. Er is geen entree.

Organisatie en contact:

Koninklijk Erkende Harmonie Concordia Margraten
www.concordiamargraten.nl

Locatie evenement:

Gemeenschapshuis Oos Heim, Clermontstraat 10 te Margraten

Startdatum van het evenement 24-03-2018
Starttijd: 18:30 u.
Einddatum van het evenement 24-03-2018
Eindtijd: 23:00 u.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten