Evenementenkalender

Open Dag golfclub Wittem

Zaterdag 21 april 2018, Gulpen-Wittem

Golfbaan GulpenWittem

Algemene informatie:

Op zaterdag 21 april zal op de ZLGCC Wittem een Open Dag worden gehouden. Dé kans, de baan en ons clubhuis eens te bekijken! Er is een FUN-parcours voor het hele gezin en gelegenheid swing-, chip-, en put-technieken te oefenen. Denk je dat golf voor je opa is dan vergis je je! Golf is een veelzijdige sport die je samen met vrienden, familie maar ook alleen kunt doen. Wittem is de hoogst gelegen golfbaan van Nederland dus mooie uitzichten gegarandeerd. Wittem is ook de oudste baan van Limburg, maar door een renovatie helemaal up-to-date. Wij zijn de enige baan in de regio zonder commercieel oogmerk wat zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Wittem heeft het GEOcertificaat voor duurzaam- en natuurvriendelijk golfbaan beheer. Ben je als beginnende of gevorderde golfer geïnteresseerd in een rondje golf op een prachtige baan midden in de vrije natuur, rust, ruimte en gezelligheid, dan ben je bij Wittem aan het goede adres!

Organisatie:

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem

Contact:

Website: www.zlgolf.nl

Locatie evenement:

De Zuid Limburgse Golf & Country Club Wittem, Aubelsweg 1, 6281 PC Gulpen-Wittem

Startdatum van het evenement 21-04-2018
Starttijd: 12:00
Einddatum van het evenement 21-04-2018
Eindtijd: 16:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten