Evenementenkalender

Bloesemtocht Eijsden

Zondag 29 april 2018, Eijsden

bloesemwandeling Eijsden

Algemene informatie:

De voorjaarskriebels zitten weer in de buik, met goede zin en mooi weer gaan we massaal naar buiten en laten we winterdepressie achter ons. De voorjaarsbollen, bloesem in fruitbomen, lammetjes in de wei en het voorjaarszonnetje dragen hieraan bij. Stichting IKL organiseert een bloesemtocht in Eijsden onder leiding van een gids. Tijdens de wandeling gaat de gids in op de waarden van de Limburgse boomgaarden voor landschap, natuur en voor de mens. Deze route loopt vanuit het Maasdal naar het Savelsbos ter hoogte van Rijckholt-Gronsveld. Dit is de meest dichtbevolkte hoogstamweide van Nederland! De route voert u langs tal van weilanden die roze en paars zijn gekleurd van de pinksterbloem. Ook worden uw reukzintuigen geprikkeld door de daslook die her en der voorkomt langs de route.

Organisatie:

Stichting IKL

Contact:

E-mail: e.eussen@ikl-limburg.nl / h.vanes@ikl-limburg.nl
Facebook: http://www.ikl-limburg.nl/agenda/bloesemtocht-7km-eijsden/

Locatie evenement:

De Moosjtum, Catharinastraat 9, 6245 LB Eijsden

Startdatum van het evenement 29-04-2018
Starttijd: 13:30
Einddatum van het evenement 29-04-2018
Eindtijd: 16:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten