Evenementenkalender

De Gezichten van Margraten 2 tm 6 mei

Zondag 6 mei 2018, Margraten

degezichtenvanmargraten2018

Algemene informatie:

Onze bevrijders krijgen een gezicht! Tijdens het eerbetoon De Gezichten van Margraten zal van 2 tm 6 mei 2018 van meer dan 5.000 soldaten een  persoonlijke foto te zien zijn bij hun graf of naam op de Muren der Vermisten op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten. Entree gratis.

Organisatie en contact:

Stichting Verenigde Adoptanten Amerikaanse Oorlogsgraven

www.degezichtenvanmargraten.nl
www.facebook.com/degezichtenvanmargraten                                                                                              www.svaao.nl                                                                                                                                                                         www.fieldsofhonor-database.com
 


Locatie evenement:

Amerikaanse Begraafplaats Margraten

Datum van het evenement: 02-05-2018 tm 06-05-2018
Starttijd: 09:00 u.
Eindtijd: 17:00 u.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten