Evenementenkalender

Pinksterconcert Koninklijke Harmonie Sainte Cécile

Zondag 20 mei 2018, Maastricht

Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden

"Cinema Royal"

zondag 20 mei 2018 / 20:00 uur
Theater aan het Vrijthof: Papyruszaal
Genre: Muziek en Opera

Voor veel muziekliefhebbers is het een begrip: al meer dan 25 jaar houdt Koninklijke Harmonie Sainte Cécile op 1e Pinksterdag zijn klassieke concert. Deze concerten zijn spraakmakend en brengen muziek, beelden, poëzie en belichting samen tot een bijzondere presentatie en beleving.

Na de cross-over Deep Purple in 2016 en de inspiratie van Hermann Hesse in 2017, volgt nu Cinema Royal. De geschiedenis van de filmmuziek zal in vele facetten worden weergegeven: van ‘stomme’ films en grote spektakelfilms tot Netflix. Muziek variërend van klassiek tot hedendaags: composities van onder andere Sjostakovitsj, Prokofjev, Bernstein, Adams en Williams komen voorbij.

Zie ook:

http://www.theateraanhetvrijthof.nl/voorstellingen/2018/05/koninklijke-harmonie-sainte-cecile-eijsden-cinema-royal/

www.saintececile.nl

https://nl-nl.facebook.com/saintececile.eijsden/

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten