Evenementenkalender

Five 4 Five

Zaterdag 2 juni 2018, Eijsden

Five4Five2018

Algemene informatie:

Loop, fiets of wandel voor Kankeronderzoekfonds Limburg. De gemeente Eijsden-Margraten kent flink wat pittige hellingen. Vijf van deze "bergen", met gemiddeld stijgingspercentage van 7 a 8 % hebben we aan elkaar gekoppeld in een prachtig parcours van 12,5 km. Bedwing je deze hellingen 5x dan heb je een echte col uit de Alpen of Pyreneeën. Een uitdaging voor elke fietser om voor minimaal € 25,- per persoon zijn steentje bij te dragen aan de strijd tegen kanker. Maar natuurlijk hebben we de andere sportieve Limburgers niet vergeten. Runners en wandelaars kunnen één of twee rondes van 7,5 km afleggen. Op het parcours zijn vijf pleisterplaatsen waar je kunt pauzeren en waar gezorgd wordt voor veel gezelligheid. Five4Five is een echt familie evenement. Terwijl mama of papa haar of zijn rondjes fietst, wandelt de rest van het gezin of familie het parcours en moedigt mama en papa tussendoor aan.

Organisatie en contact:

Naam organisatie: Stichting Five 4 Five

E-mail: info@five4five.nl
Website: www.five4five.nl

Locatie evenement:

gemeente Eijsden Margraten
 

Datum van het evenement 02-06-2018
Starttijd: 09:00 
Eindtijd: 16:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten