Evenementenkalender

Opleiding Koninklijke Oude Harmonie Eijsden

Zaterdag 9 juni 2018, Eijsden

koh jeugd

Algemene informatie:

Altijd al een instrument willen bespelen, maar nooit een keuze kunnen maken? Kom dan naar onze open dag op zaterdag 9 juni van 11:00 tot 13:00 uur! Tijdens deze dag wordt er uitgelegd hoe onze opleiding verloopt, van begin tot eind en is er de mogelijkheid om diverse instrumenten binnen ons harmonieorkest uit te proberen. Denk hierbij aan een trombone, tuba, hoorn, hobo, klarinet, etc. Ook is er de mogelijkheid om de instrumenten van onze slagwerkgroep uit te proberen. Marimba’s, kleine trommel, dikke trommel, pauken, tamboerijnen, en nog veel meer! De hele middag van staan er mensen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden met betrekking tot de opleiding van de KOH! Het bezoeken van deze middag is geheel vrijblijvend. Ook is het mogelijk om gratis proeflessen te volgen!
Tijdens deze lessen kun je zelf ontdekken hoe je muziek kunt maken! Opgeven voor deze lessen kan bij: Stephanie Huysmans; tel: 06-42199057, e-mail: stephanie.huysmans@hotmail.com

Organisatie en contact:

Koninklijke Oude Harmonie van Eijsden

Facebook: www.facebook.com/KOHEijsden
Website: www.koheijsden.nl

Locatie evenement:

Zaal KOH, Prins Bernhardstraat 4, 6245 BH Eijsden

Datum van het evenement 09-06-2018
Starttijd: 11:00
Eindtijd: 13:00

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten