Evenementenkalender

SinterKerstMarkt, Museum Het Ursulinenconvent

Zaterdag 17 november 2018, Eijsden

10:00 - 17:00

Website: www.ursulinenconvent.com
Facebook: Het Ursulinenconvent / The Ursuline Convent

MUSEUM HET URSULINENCONVENT
PERSBERICHT
Eijsden, 30 oktober 2018


17 en 18 november SinterKerstMarkt


De feestdagen komen er weer aan. We willen onze dierbaren tijdens deze dagen een mooi, passend cadeau schenken. Tijdens onze jaarlijkse SinterKerstMarkt op 17 en 18 november, in de mooie kapel van het museum, vindt u een uitgelezen aanbod aan bijzondere geschenken.

U vindt er diverse deelnemers, waaronder Rousseau Chocolade, Terre des Hommes uit Maastricht, Brosie Dritty met zijn eigen sieradenlijn, keramiek van Annelie Pieters, cadeaus uit hout en papier, brooddeeg, porselein en veel meer. Daarnaast hebben we veel ruimte voor de verkoop van boeken. Met name kinder-(prenten) boeken. Boeken van kinderboekenschrijvers als Mark Janssen, Jacques Vriens en Merlijne Marell zijn er te koop. Maar ook de boeken voor volwassenen uit de Museumwinkel als het stripverhaal van Keizer Wilhelm (de keizer die zijn land ontvluchtte), het boek Grenzeloos Verzet, Schampschot (over de eerste wereldoorlog).

Uiteraard zijn ook andere spullen uit onze Museumwinkel te koop, zoals bierpakketten van de Breuster Brouwers, pakketjes met streekproducten van Breusterhöfke. Kom en sla uw slag!

Bezoekers van de SinterKerstMarkt kunnen er ook terecht voor een lekkere kop koffie of thee met kerstgebak of een lekker glaasje Glühwein.
Entree is vrij en u bent welkom van 10.00 – 17.00 uur.