Evenementenkalender

Open huis basisschool Sint Jozef

Woensdag 28 november 2018, Oost-Maarland, Eijsden

09:00 - 11:30

Website: www.sintjozef-eijsden.nl
Facebook: https://www.facebook.com/sintjozefeijsden/

Open huis basisschool Sint Jozef
Woensdag 28 november 9.00-11.30

Al ruim 100 jaar is basisschool Sint Jozef de spil van een gemeenschap. We zijn een kleine school met genoeg ruimte met het natuurlijke speelterrein naast de groene velden van Oost-Maarland. Dat kleinschalige karakter maakt het heel overzichtelijk. Kom je bij ons binnen, dan sta je ook meteen ín de school. Dat maakt de lijntjes heel kort. In onze school kent iedereen elkaar bij naam. Ons onderwijs is thematisch opgezet. Daarmee prikkelen we de nieuwsgierigheid en stimuleren we de kinderen om zelf dingen te ontdekken. We werken ook groepsoverstijgend. Kinderen van verschillende leeftijden leren met én van elkaar. Een sterke band is er ook met ouders. Zij zijn betrokken en geven spontaan hun medewerking aan de projecten of aan naschoolse activiteiten, zoals samen sporten en zingen. Dat maakt basisschool Sint Jozef tot een fijne plek, tijdens én na schooltijd.

Vragen, meer informatie nodig of gewoon nieuwsgierig? Kom samen met uw zoon of dochter kijken op 28 november!

Sint Jozefstraat 38, 6245 LN Oost-Maarland, Eijsden
Tel. 043-4092121, a.vanderschuren@kom-leren.nl
Facebook en Instagram: @sintjozefeijsden