Evenementenkalender

Duddele, Daanse en Dröpkes

Vrijdag 22 februari 2019, Gronsveld, Sporthal 't Vroendel

13:30 - 16:30

Website: www.cvdezweitlanceers.nl
Facebook: https://www.facebook.com/zweitlanceers/

Een nieuwe gezellige carnavalsmiddag voor jong en oud, maar speciaal ingericht voor ouderen uit de gemeente Eijsden-Margraten en omgeving: Duddele, Daanse en Dröpkes

Iedereen is welkom vanaf 13:30 uur. Wij ontvangen iedereen met gratis koffie en vlaai - aangeboden door Patisserie Peter Lemmens. Er zal een tombola zijn en diverse optredens van: John van Bilsen (Buut), Andy en Roy, Duo X-Elle, Niels en Kay en Roger Villevoye!

Deze middag duurt tot ongeveer 16:30 uur.

De entree is GRATIS!

Toch zijn er entreekaarten te krijgen, deze entreekaarten zijn genummerd, met dit nummer maakt u die middag kans op een leuke prijs! Dus zorg dat u van te voren een kaartje heeft, neem hiervoor contact op met Roger Gorissen - 0614043067 of pr@cvdezweitlanceers.nl

Locatie: Sporthal 't Vroendel, Keerderweg 1 Gronsveld