Evenementenkalender

Toneelgroep de Bron Noorbeek speelt Broelof

Zondag 12 mei 2019, Elsloo

15:00 - 16:30

Website: www.toneelgroepdebron.nl
Facebook: https://www.facebook.com/ToneelgroepDeBron/?epa=SEARCH_BOX

TONEELGROEP DE BRON SPEELT BROELOF
Marie en Jacob zijn net getrouwd. Met een nieuw leven samen én een kleine op komst, kan het stel zijn geluk niet op. Maar eerst … het huwelijksfeest! Terwijl de moeder van de bruid het draaiboek én de verhalen voor haar rekening neemt en de moeder van de bruidegom de gasten gastronomisch in de watten legt, loopt de feestavond gesmeerd. Totdat de drank het feest overneemt en de liefde op de proef wordt gesteld, de pure liefde, de verplichte liefde, de verloren liefde, de gemiste liefde, de verzuurde liefde, de gedroomde liefde. Is de ultieme liefde dan een illusie? En, zeggen we wel wat we echt denken!? Of is ook de waarheid een illusie?