Op dit moment kan het zijn dat u een onjuiste melding krijgt na het invullen van een digitaal formulier. Ondanks dit bericht ontvangt de gemeente uw digitale aanvraag juist en compleet. Wij kunnen de aanvragen gewoon in behandeling nemen. Excuses voor het ongemak.

Evenementenkalender

Memorial Day

Zondag 26 mei 2019, Margraten

10:00 - 17:30

Website: https://www.abmc.gov/news-events/events/memorial-day-2019-netherlands-american-cemetery

Laatste zondag in mei.

Tijdens Memorial Day weekend 2019, wordt op alle plaatsen die de American Battle Monuments Commision over de hele wereld beheert, eerbetoon gebracht aan alle gevallenen tijdens diverse oorlogen. Op de Amerikaanse Begraafplaats in Margraten is dit steeds op zondag.

10:00 - 11:30 uur openluchtmis

15:00 - 16:30 herdenkingsceremonie