Evenementenkalender

Liberation Walk - 75 jaar bevrijding

Zondag 8 september 2019, Eijsden-Margraten

00:00

Op 8 september zal onder de vlag van de Margratentocht een extra wandeling worden georganiseerd genoemd “Liberationwalk”. Tijdens die wandeling staat de herdenking van de bevrijding en het eerbetoon aan de Amerikaanse bevrijders nog meer centraal. Dit niet alleen met als doel om het grote verhaal van het oorlogsverleden, in de huidige tijd van spanningen om ons heen, in herinnering te roepen, maar ook om dit onder de aandacht te brengen bij naoorlogse generatie, die het oorlogstrauma niet kent.

Noteer nu deze vooraankondiging en volg de ontwikkeling via onze website: www.margratentocht.nl
en onze facebook pagina: www.facebook.com/margratentochtsintgertrudis

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Dinsdag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten