Evenementenkalender

Maand van de Romantiek: Caféconcert Mind The Gap

Vrijdag 20 september 2019, Eijsden, Museum Het Ursulinenconvent

20:30 - 22:00

Website: www.ursulinenconvent.com
Facebook: Het Ursulinenconvent / The Ursuline Convent

Mind the Gap in het Museumcafé met als titel
BETWEEN THE DAYLIGHT AND THE DARK
Mind the Gap, de band van zangeres Willy Schenk, is een band van ervaren muzikanten met semi-akoestische muziek. Vorig jaar maakte de band een muzikale reis door Ierland met diverse optredens in o.a. typisch Ierse kroegjes, de strandbar in Ballygarrett en op gezellige plekken op straat in o.a. Galway. Het repertoire bestaat uit americana-muziek, een mix van country, folk en singer-songwriter liedjes. Denk daarbij aan namen als Mary Gauthier, Eliza Gilkinson, Richard Thompson, Rhianon Giddens, Wilco en John Hiatt. Maar ook eigen werk!

Mind the Gap bestaat uit:
Willy Schenk: zang en gitaar
Frans Heijerman: accordeon
Jos van Cann: basgitaar
Paul Hertoghs: gitaar en mandoline