Evenementenkalender

Hieringbiete Konzèr

Woensdag 26 februari 2020, Eijsden, Cultureel Centrum

20:11 - 23:11

Website: https://www.dacapo2000.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/DACAPO2000/

Na 3 dolle carnavaleske dagen gaat op Aswoensdag 26 februari 2020 om 20.11 uur het veertiende Eijsdens Hieringbiete Konzèr van start in het Cultureel Centrum Eijsden!
Dit evenement, georganiseerd door Muziekensemble Da Capo 2000 in samenwerking met carnavalsvereniging De Druugsjliepers, is al vele jaren een groot succes.
Het concert is bedoeld voor iedereen die nog even rustig wil nagenieten van de carnaval, ook als je zelf niet actief hebt mee gevierd. Er wordt een leuke en gezellige avond geboden met sfeervolle muziek, meezingers, humor, een drankje, harinkje en een dansje voor de liefhebbers.

De muziek wordt afwisselend verzorgd door Da Capo 2000 en het salonorkest Wiener Soirée.
Beide ensembles staan onder leiding van de Eijsdense musicus Ger Chappin.
Da Capo 2000 bestaat uit enthousiaste muzikanten die u deze avond laten genieten van o.a. marsen, walsen en populaire muziek.
Het salonorkest bestaat o.a. uit leden van het Orchestre Philharmonique Royal de Liège Wallonie Bruxelles. Zij spelen muziek van Franz Lehar, Robert Stolz, Johann Strauß en vele andere beroemde componisten.

Behalve de beide ensembles zijn dit jaar 2 vocale solisten te gast: sopraan Christiane-Marie Riedl uit Wenen en de in Verviers geboren bariton Sébastien Parotte.

De Prins van CV De Druugsjliepers zal samen met zijn Raad van Elf ook aanwezig zijn waarmee er nog even iets van de carnavaleske sfeer geproefd kan worden.

Entreeprijs € 15,- p.p.
Voorverkoop € 12,- p.p.

Voorverkoop-adressen:

• online via de website www.dacapo2000.nl
• Lidwine Partouns, Kerkstraat Eijsden
• De Kapsalon Waterval, M.L. Kingstraat Eijsden
• Cultureel Centrum, Breusterstraat Eijsden