Evenementenkalender

Excursie: op zoek naar het vliegend hert in Noorbeek

Vrijdag 10 juli 2020, Noorbeek

21:15 - 23:30

Website: www.buitenkrachtlimburg.nl
Facebook: www.facebook.nl/ikl.limburg

Verzamelen bij voetbalveld Noorbeek.

Vrijdag 10 juli, wanneer de schemering valt, gaan we in het gebied rondom Noorbeek op zoek naar het vliegend hert. In de schemering vliegen de mannetjes en is de kans het grootst om actief gedrag te zien van de kever. Tijdens de excursie vertelt Piet Oudejans van IKL het een en ander over de soort.

Neem een zaklamp en goed schoeisel mee. De wandeling is ongeveer drie kilometer lang en gaat van verharde paden af. Kinderen mogen mee onder begeleiding. De excursie is gratis toegankelijk. In verband met de coronamaatregelen is het verplicht om je via www.buitenkrachtlimburg.nl  aan te melden (ook kinderen).