Evenementenkalender

TebanneterMert XL

Zondag 19 september 2021, Banholt

10:00 - 16:00

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011995964242

Al bijna 50 jaar laten de inwoners van Banholt en Terhorst zien dat ze erg begaan zijn met het lot van hulpbehoevenden in andere werelddelen. Jaarlijks kan de Tebannetermert rekenen op veel vrijwilligers en steun uit het dorp, waardoor wij ieder jaar weer een aantal projecten in Afrika kunnen steunen. Helaas is in deze door Covid-19 geteisterde tijd het organiseren van een rommelmarkt niet mogelijk met de geldende maatregelen. Toch is de hulp uit Banholt en Terhorst van levensbelang voor een drietal projecten in Congo en Kenia. Daarom gaat de Tebannetermert naar de mensen toe in 2021. We gaan alle postadressen in Banholt en Terhorst langs om onze koopwaar, voornamelijk bestaande uit groente en fruit uit onze gemeente en omgeving, te verkopen. Verder kunnen de inwoners die dag op 3 locaties een kopje koffie met vlaai nuttigen en vertellen we ons verhaal over onze projecten in Afrika. Voor de inwoners is het een gezellige dag waar we weer eens samenkomen, en voor velen in de missie een kans op een beter bestaan. Zo laten we zien waar een klein dorp groot in kan zijn, en dat wij als inwoners van Banholt en Terhorst onze vrienden in Afrika niet vergeten in deze moeilijke tijden.