Evenementenkalender

Joggen korte afstand (5 km) op zaterdagen

Zaterdag 25 september 2021 - Zaterdag 27 november 2021, Eijsden e.o.

10:00 - 11:00

Website: www.maasrunners.nl  
Facebook: Maasrunners

VANAF 4 SEPTEMBER WEKELIJKS HARDLOPEN
De voordelen van joggen in een groep

Veel sporters denken dat hardlopen in een groep niet goed mogelijk is omdat ieder nu eenmaal zijn eigen tempo heeft. Welnu, die gedachte is onjuist. Hardloopvereniging Maasrunners bewijst wekelijks het tegendeel. Nieuwsgierig? Kijk eens op onze website www.maasrunners.nl, of kom eens vrijblijvend met ons meelopen in onze nieuwe en door de gemeente ondersteunde lopersgroep 5 tot 7 km.

Gebruik makend van het gemeentelijke programma Verenigt u! bieden de Maasrunners drie maanden gratis hardlopen aan voor iedereen die al een kleine 5 km kan joggen. We starten
in september en volgend najaar doen we dat nog eens. Als blijkt dat er genoeg gegadigden zijn voor een 5 km groep, dan zullen we die structureel in ons programma gaan opnemen.

De voordelen van lopen in een groep zijn legio. Je komt met mensen in contact en af en toe een praatje maakt het lopen minder eentonig. Je komt op paden en wegen die je nog niet kende en ontdekt nieuwe en mooie natuur. Je doet mee aan afwisselende trainingsvormen waardoor je een completere loper wordt. Daardoor kun je verschillende tempo’s beter aan. Bovendien werken we met subgroepjes waardoor er voor iedereen een passende loopgroep is.

Kom je ook?
• Waar: kerk Mariadorp (locatie in september)
• Wanneer: maanden september t/m november elke zaterdag om 10.00 uur
• Hoe: aanmelden door een mail te sturen naar Arno de Jong: 5km@xs4all.nl Vermeld je naam en de data waarop je wil meedoen.
• Voorwaarden: Coronamaatregelen en vol = vol.