Evenementenkalender

Themawandeling Bomen

Zondag 26 september 2021, Cadier en Keer

10:00 - 16:00

Website: www.vtncadierenkeer.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/s.schrijnemaekers/

Bomenfestival Limburg - Bomen / hellingbos Landschap wandeling in Cadier en Keer


Thema wandeling "Bomen", circa 4 km (+/- 1,5 uur) in het Savelsbos. Met tekst en uitleg over enkele typisch Limburgse hellingbos bomen. Let op! Deze wandeling gaat door enkele stegels en valhekjes en smalle bospaadjes steil omlaag en omhoog en daarom niet geschikt voor kinderwagens /bolderkarren of ander rol hulpmiddelen. Honden aangelijnd. Deelname gratis. Er is na afsluiting voor een gereduceerde prijs een Keerder bomenboekje in kleur te verkrijgen. Namelijk ons VTN kwartaalblad 't Wiet Klieëf. Mede uitgegeven door ons 55 jarig bestaansjaar, Vereniging tot Natuurbehoud Cadier en Keer in samenwerking met IVN regio Maas en Mergelland, de Historisch Kring Cadier en Keer, gemeente Eijsden-Margraten en Staatsbosbeheer. Natuur behoud is eigen behoud.

Locatie: Cadier en Keer, Gruisveldweg aan de bosrand bij Hotsboom bij het nieuw te ontwikkelen natuurreservaat, het Klimaatbos. Alleen te voet te bereiken. Voortuigen in het dorp parkeren b.v. op het Kerkplein of op het Raadhuisplein.