Evenementenkalender

De Muziekproeverij 8 mei

Zondag 8 mei 2022, Eijsden, Sociaal Centrum

15:00 - 16:30

Website: www.sceijsden.nl/nieuws
Facebook: www.facebook.com/sceijsden

Sociaal Centrum Eijsden organiseert elke tweede zondag van de maand De Muziekproeverij. Deze korte huiskamerconcerten geven je de kans om kennis te maken met klassieke muziek. De muziek wordt gespeeld door muzikanten uit de omgeving. Na afloop staat er koffie en vlaai klaar en kun je ervaringen uitwisselen met mensen uit de buurt.

Aanmelden

Wil je graag komen luisteren? Meld je aan via www.sceijsden.nl/muziekproeverij of bel Edith Harmes op 06-83078426. Voor de toegang vragen we een kleine bijdrage van €2.

Handje helpen?

We vinden het fantastisch als je ons wil helpen bij het klaarzetten van stoelen, koffie en vlaai. Lijkt dat je leuk om te doen? Stuur dan een mailtje naar info@sceijsden.nl . Vrijwilligers krijgen uiteraard gratis toegang tot de Muziekproeverij.

Locatie: Sociaal Centrum, Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden