Evenementenkalender

expo STONE, SOIL & STORIES

Zaterdag 11 juni 2022 - Zaterdag 2 juli 2022, Cadier en Keer

13:00 - 16:00

Website: www.studiod-o.com
Facebook: @dostudiogallery

Een tentoonstelling waarin unieke, authentieke beelden van Zimbabwaanse kunstenaars die vertegenwoordigd zijn in vele belangrijke collecties over de hele wereld, gecombineerd worden met de pure, krachtige schilderijen van Dorieke Schreurs.

Beelden gehouwen uit steen en schilderijen vervaardigd met aardse, handgemaakte pigmenten van stenen en aardlagen. Vervaardigd in verschillende tijden en continenten, maar verbonden in materie. Verwering verandert steen uiteindelijk in aarde, grond… Verbinding is er ook visueel in de vormtaal, grote vlakken, gestileerde vormen, krachtige belijning, poëtisch, en verhalend.

Iedere zaterdagmiddag tussen 13u en 16u is D'O studio-gallery open voor publiek. Kom gerust binnenlopen om het werk in de tentoonstelling STONE, SOIL &STORIES te bekijken, om gewoon even kennis te maken, een kop koffie of thee te drinken, duurzame kunstenaarsmaterialen te kopen, informatie in te winnen over workshops en cursussen, even te snuffelen in de kleine gallery-shop vol kleine unieke kunstwerkjes en ambachtelijke cadeautjes, of een uniek stuk natuurlijk pigmentzeep te kopen...hoe dan ook, WELKOM!