Evenementenkalender

Samen ontbijten

Zondag 7 augustus 2022, Eijsden, Sociaal Centrum

10:00 - 12:00

Website: https://www.sceijsden.nl/activiteiten/samen-ontbijten
Facebook: www.facebook.com/sceijsden

Vind jij het ook gezellig om samen te ontbijten en mensen uit je buurt beter te leren kennen? Schuif dan gezellig aan tijdens 'Samen ontbijten' en wij verzorgen de rest!

Tijdens ‘Samen ontbijten’ verzorgen we een overheerlijk ontbijt met voor ieder wat wils. Denk hierbij aan een lekker kopje koffie of thee, verse broodjes en diverse soorten vleeswaren, kaas en zoetigheid.

Lijkt het jou ook gezellig om samen te ontbijten? Meld je dan voor de eerstvolgende keer aan via www.sceijsden.nl/ontbijten. Wil je je liever telefonisch aanmelden? Bel dan Anke via 06 53 64 60 88. Heb je een allergie of bepaalde dieetwensen? Geef het aan ons door via info@sceijsden.nl . Voor deelname vragen we een bijdrage van € 2 per deelnemer.

Locatie: Sociaal Centrum Eijsden (Prins Hendrikstraat 21, 6245 ED Eijsden)