Team Heuvelland

Het Heuvelland is van ons allemaal. Voor een dag of voor een weekend… En als je echt geluk hebt, breng je hier je hele leven door. Het is de mooiste streek van Nederland om doorheen te lopen, fietsen of rijden. Hoe je dat doet, bepaal je helemaal zelf.

Zodra je de weg op gaat, word je onderdeel van het landschap en lid van Team Heuvelland. Doe jij ook mee? We delen de weg én verplaatsen ons in elkaar. Zo genieten we samen, blijven we in beweging en houden we het veilig en schoon.

Eerlijk is eerlijk: soms kunnen we best wat meer teamgevoel gebruiken. Vooral op de dagen en tijdstippen dat het erg druk is. Dan kost het meer moeite om alles uit het Heuvelland te halen, zonder elkaar te irriteren. Als team kunnen we die uitdaging aan. Door rekening te houden met elkaar en kritisch naar onszelf te kijken.

Je aan de verkeersregels houden is één ding, even omrijden, iemand voor laten gaan of zelfs je dagplanning aanpassen, gaat alweer een stukje verder. Toch maakt juist dit soort gedrag je tot een teamspeler. Probeer het maar eens; het hele Heuvelland wordt er mooier van. Team Heuvelland: deel de weg en iedereen wint!

Team Heuvelland zet zich in voor:

het beschermen van het landschap
het stimuleren van verkeersleefbaarheid voor inwoners en bezoekers
het reguleren van periodieke verkeersdrukte en -overlast..

Meer weten over Team Heuvelland?

Kijk op www.teamheuvelland.nl.  

U kunt zich ook aanmelden voor de periodieke nieuwsbrief.

De projectorganisatie van Verantwoord op weg laat zich ondersteunen door het Zuid-Limburg Bereikbaar. Dit programmabureau zet zich in voor bereikbaarheid, efficiënter autogebruik en duurzame mobiliteit voor een gezond woon-, werk- en leefklimaat in de regio.

Vragen?
Mail naar verantwoordopweg@zuid-limburg-bereikbaar.nl