Nationale Duurzame Huizen Route

De Nationale Duurzame Huizen Route is een platform voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam wonen. Wat is er te beleven?

•365 dagen per jaar vragen stellen aan huiseigenaren op de website
•Ideeën opdoen en uitwisselen tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 2 en 9 november 2019
•Verdieping met thematours in het voorjaar
•Verkiezing duurzaamste huis van Nederland in het najaar van 2019.

 Open uw deuren tijdens de Duurzame Huizen Route

Heeft u onlangs uw woning verduurzaamd? Deel dan uw kennis met mensen die hun huis óók willen verduurzamen. Open op zaterdag 2 en 9 november uw deuren tijdens de ‘Duurzame Huizen Route’ en inspireer anderen.

Open huis

De Duurzame Huizen Route is in het leven geroepen voor mensen die hun huis energiezuiniger willen maken. Verschillende eigenaren van duurzame woningen stellen hun huis hiervoor open. Via rondleidingen en gesprekken delen zij ervaringen uit de eerste hand. Vooral starters en doorstromers op de huizenmarkt zijn hierbij gebaat.

Doet u mee?

Vindt u het leuk om anderen op weg te helpen bij het verduurzamen van hun woning? Meld uw huis dan aan voor de Duurzame Huizen Route en deel uw kennis en inzichten. Ga naar www.duurzamehuizenroute.nl.
 

 U kunt ook een huis bezoeken

Tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route op zaterdag 2 en 9 november 2019 stellen huiseigenaren in heel Nederland hun huis open om anderen te laten zien hoe zij hun huis duurzamer hebben gemaakt. Je hoort ervaringen uit de eerste hand en is er alle tijd om vragen te stellen.

Ga naar www.duurzamehuizenroute.nl voor meer informatie.