Opstart aanpak openbare ruimte veldje en omgeving

Een van de onderdelen van het totale Centrumplan is de herbouw en herinrichting van het Veldje. Het Veldje betreft het laatste onderdeel van het Centrumplan. Dit onderdeel wordt nu opgepakt.

Zoals in deze nieuwsbrief te lezen wordt in juli gestart met de verkoop van de eerste woningen aan de Noord- en de Westzijde. De sloop van de zuidflat is voorzien voor 2016. Ook de openbare ruimte wordt op de schop genomen.

Op 17 juni a.s. heeft hierover een informatieavond plaatsgevonden. Tijdens deze avond is het definitief ontwerp voor de openbare ruimte gepresenteerd. Aangegeven is hoe het Veldje en omliggende straten ( waaronder de Prins Bernhardstraat) her-ingericht gaan worden. Onderstaand kunt u de presentatie en de uitnodiging van de info avond van het definitieve ontwerp down-loaden.

Wilt u meer weten over de plannen? Zijn er zaken waar tijdens de verdere invulling van de werkzaamheden rekening mee gehouden moet worden? Neem dan contact op met mevrouw Julie Starren of de heer Wim Weerts van de Afdeling Stratie, Beleid en Projecten van de gemeente, telefonisch bereikbaar op nummer 043-4588488 of per mail via info@eijsden-margraten.nl.

Presentatie - 't Veldje te Eijsden - bewoners - 17 juni 2015 (PDF, 12.4 MB)

Uitnodiging info avond Veldje (PDF, 93.0 kB)

• Vandaag geopend tot 12:00
  • Morgen: 09:00 - 12:00