Bezwaar, beroep en klacht

Bent u het niet eens met een besluit? U kunt dan meestal bezwaar maken. Bent u niet tevreden over ons werk of gedrag? Dan kunt u een klacht indienen.

Bezwaar en beroep

Man met handen in het haar voor laptop

Bezwaar en beroep

Dwangsom en beroep bij te laat beslissen

Stapel met geld en rechterhamer

Beslist de gemeente niet op tijd op uw aanvraag of op uw bezwaar? U kunt de gemeente dan in gebreke stellen.

Dwangsom en beroep bij te laat beslissen

Klachten

2 mensen in gesprek. 1 persoon duim omlaag.

Bent u niet tevreden over onze hulp? Dan willen wij dat graag weten. Uw klacht kan gaan over de manier waarop de gemeente haar taken uitvoert. Of over hoe een medewerker of een bestuurder u behandelde.

Klachten

Vragen over Bezwaar, beroep en klacht?

Neem contact met ons op via:

Heeft u kunnen vinden wat u zocht?