Informatieverzoek en Wet open overheid (Woo)

U kunt de gemeente vragen om informatie over beleid of informatie uit andere documenten. U kunt documenten bij ons opvragen met een Woo-verzoek of een informatieverzoek.

Informatieverzoek en Wet open overheid (Woo)

Handen met telefoon waar mailsymbooltjes uit komen.

Gemeentearchief

Jonge vrouw in gele trui leest document in het gemeentearchief

Het archief van de gemeente Eijsden-Margraten bewaart documenten en dossiers. De documenten geven bijvoorbeeld informatie over de geschiedenis van de gemeente.

Gemeentearchief

Vragen over Informatieverzoek en Wet open overheid (Woo)?

Neem contact met ons op via:

Heeft u kunnen vinden wat u zocht?