Samen pakken we de herfst aan

Maandag 6 november 2017


Op donderdagavond 3 november hebben Jo Bisscheroux, wethouder van onder andere Sport en Accommodatiebeleid en Armand Opreij, wethouder van onder andere Openbare Ruimte en Buitendienst, op symbolische wijze bladblazers overhandigd aan voetbalvereniging SNC (Slenaken-Noorbeek Combinatie) te Noorbeek en voetbalvereniging BMR (Banholt-Mheer-Reijmerstok) te Banholt.

De voetbalvelden in Eijsden-Margraten zijn in het beheer van de gemeente. Dit wil zeggen dat de gemeente ook het onderhoud van deze voetbalvelden doet. Omdat deze voetbalvelden vaak omringd zijn door openbaar groen zoals bomen en struikgewas, hebben de voetballers in deze herfstperiode veel last van bladeren, wat het voetbalspel moeilijk en gevaarlijk maakt.

Om de vrijwilligers een handje te helpen krijgen de voetbalverenigingen binnen de gemeente Eijsden-Margraten bladblazers en bladkorven aangeboden om de voetbalvelden en de directe omgeving bladervrij te maken. Een mooi voorbeeld van burgerinitiatief want ‘Samen pakken we de herfst aan’.

sng
V.l.n.r. wethouder Jo Bisscheroux, Chris Bendemacher, wethouder Armand Opreij en Peter Peters.

bmr

V.l.n.r. Fons Prompers, wethouder Armand Opreij, Matthijs Spauwen, wethouder Jo Bisscheroux en Wim Weusten.
Foto's: Sluysmans Fotografie

 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten