Haalbaarheidsonderzoek snel internet

Maandag 27 november 2017

Haalbaarheidsonderzoek snel internet buitengebied gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals

In samenwerking met de Provincie en de Lijn-50-gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals gaat Greenet een haalbaarheidsonderzoek uitvoeren naar de haalbaarheid van draadloos snel internet in met name het buitengebied. De doelstelling van dit onderzoek is om vast te stellen of de technologie die Greenet succesvol in andere delen van Nederland inzet, ook in Limburg een oplossing biedt. De proef loopt een half jaar. Na dat half jaar wordt de proef geƫvalueerd.

Momenteel zijn we bezig met het regelen van vergunningen, frequenties en de locatie voor de testopstelling. Aansluitend wordt de testopstelling gerealiseerd en starten we met het werven van deelnemers aan het onderzoek. De test zal zich met name richten op panden in het buitengebied met een trage (minder 30mb/s) internet.

Hoe kan ik deelnemen?
Bent u geĆÆnteresseerd in deelname aan het onderzoek en wilt u samen met ons de test voor draadloos internet doorlopen, kijk dan op www.greenet.nl/Limburg. Hier kunt u uw belangstelling aangeven. Wij gebruiken uw gegevens enkel om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van dit project.


Nadere informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer P. Knooren van de gemeente Eijsden-Margraten, tel: 043 458 8488.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 09:00 - 12:00

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten