Aanplant Pisartlaan Eijsden

Maandag 26 maart 2018

De bomen zijn gekapt en de voorbereiding op het plantwerk van de nieuwe Pisartlaan zijn in volle gang. De komende periode worden 141 nieuwe Lindebomen geplant. De bomen worden geplant in rijen van vier, zoals ze voorheen ook stonden opgesteld in de Pisartlaan. Na het planten van de bomen zal de berm opnieuw worden afgewerkt. Hierdoor zal de weg één of twee dagen worden afgesloten. Dit zal gebeuren buiten de spitsuren. Een nader bericht hierover volgt.

Voor vragen kunt u contact opnemen met gemeente Eijsden-Margraten per mail op info@eijsden-margraten.nl of telefonisch op maandag tot en met donderdag 8.30-17.00 uur, vrijdag 8.30-12.00 uur. Telefoon: 043 458 8488.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Maandag: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten