VVV Zuid-Limburg lanceert nieuwe webshop

Donderdag 24 mei 2018


Digitale informatievoorziening weer up to date  

Webshop
Vandaag is de nieuwe webshop van VVV Zuid-Limburg online gegaan. Met een frisse vormgeving, makkelijke navigatie en betere performance is de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker aantoonbaar verbeterd. Tevens is de webshop responsive voor zowel de smartphone als ook de tablet zodat ook op dit onderdeel het gebruiksgemak voor de bezoekers is geoptimaliseerd. Er is kernachtig beeldmateriaal van alle producten opgenomen en er is gebruik gemaakt van beschrijvende en informatieve teksten. De producten zijn ingedeeld volgens verschillende thema’s zoals wandelen, fietsen, plattegronden, brochures en plattegronden. Vooral de meest gevraagde producten van de VVV Zuid-Limburg zijn snel te vinden zoals de Fietsknooppuntenkaart Zuid-Limburg, de 4 wandelkaarten van Zuid-Limburg en de Mountainbike kaart.

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten