Theatervoorstelling 'Zoet' voor peuters- 22 juni

Vrijdag 8 juni 2018

JOGG Heuvelland en Maastricht werken door  middel van verschillende thema’s aan de bewustwording rondom eten, drinken en bewegen. JOGG stimuleert de gezonde leefstijl bij kinderen en hun omgeving. Samen met hun partners streeft JOGG naar een omgeving waarin de gezonde keuze weer de normaalste zaak van de wereld is.

Een van de initiatieven van JOGG Heuvelland en Maastricht is het voorleesboekje “Wat doen Pim & Poes?”. Samen met de Jeugdgezondheidszorg van Envida en Rabobank Maastricht en Omstreken sloeg JOGG de handen ineen en bundelden de krachten om dit boekje beschikbaar te stellen voor de peuters woonachtig in het Heuvelland en Maastricht. 

Het boekje “Wat doen Pim & Poes?” richt zich op een gezonde leefstijl en stimuleert dus het drinken van water en het eten van fruit en groenten bij de kleintjes. Vanaf deze zomer ontvangen alle dreumesen in de gemeenten Vaals, Gulpen-Wittem, Eijsden-Margraten, Valkenburg aan de Geul, Meerssen en Maastricht  bij het 11 maanden consult, dit voorleesboekje als presentje voor de eerste verjaardag. Rabobank Maastricht en Omstreken heeft dit boekje voor een periode van 4 jaar gefinancierd.

Om dit mooie initiatief feestelijk de starten organiseren JOGG Heuvelland en JOGG Maastricht een theatervoorstelling voor de peuters van 3 jaar en ouder. Op vrijdag 22 juni zijn alle peuters van Heuvelland en Maastricht uitgenodigd voor de voorstelling Zoet!; een educatieve kindervoorstelling waarin gezond eten en lekker eten centraal staat. Deze voorstelling start om 15:30 uur en vindt plaats in Theaterzaal Oos Heim, Clermontstraat 10 in Margraten. 

De voorstelling is gratis, maar u dient zich aan te melden via gezondheidsbevordering@ggdzl.nl.

Jogg-logo

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten