Programma TV Maas en Mergelland week 24

Maandag 11 juni 2018

Deze week (tot maandagavond) op TV Maas en Mergelland:
Ziggo kanaal 43 (digitaal) of 22+ (analoog) op de even uren)
NB: de volgorde is onder voorbehoud
.

De Berwien treedt buiten zijn oevers
Op vrijdag 1 juni trad heel onverwacht de Berwien buiten zijn oevers als gevolg van de overvloedige regenval. Dit zorgde voor de nodige overlast voor de bewoners in de omgeving. De hulpdiensten probeerden te redden wat er te redden viel.

Mooi Mergelland
Een digitaal dorpsplein waar contacten kunnen worden gelegd en waar verenigingen, bedrijven en inwoners van Eijsden-Margraten elkaar kunnen vinden. TV Maas en Mergelland praat met de organisatie en een gebruiker (Taalcafé Eijsden - Oost-Maarland) van de website Mooi Mergelland.
Transformatie van de Pisartlaan
In 2017 zonden wij een reportage uit over de monumentale Pisartlaan in Eijsden. In verband met de kastanjebloedingsziekte moesten de bomen gerooid worden en zou een nieuwe laan aangeplant worden. Leon Dassen volgde met zijn camera de transformatie van deze laan.

In de serie Ambachten: Geitenkaas

Plateauplaat: Stan Peters met ‘Ieske’ ?!

Uitzending gemist
Hebt u een uitzending van TV Maas en Mergelland gemist of kunt u ons niet ontvangen, dan kunt u onze uitzendingen toch bekijken via onze website:
www.rtvmenm.nl - uitzending gemist  of via Youtube/rtv maas en mergelland.

RTV Maas en Mergelland op Facebook en Twitter
Facebook:  facebook.com/RTV-Maas-en-Mergelland
Twitter: @rtvmenm

Deze week o.a. op Radio Maas en Mergelland

Maas en Mergelland live in de Nacht van Gulpen
Maas en Mergelland zal in het weekend van 16 en 17 juni weer verslag doen van de Nacht van Gulpen. Dit doet de omroep voor de 26ste keer. Ook dit jaar zal Maas en Mergelland met spontane interviews, leuke sfeerimpressies en snelle nieuwsflitsen de Nacht van Gulpen live bij u in de huiskamer brengen, zodat u niets van dit grote wandelevenement hoeft te missen.
Verder verzorgt Maas en Mergelland, samen met enkele Limburgse artiesten, het muzikale programma op de markt in Gulpen, waar de start en de finish liggen. Dit alles om de wandelaars een welverdiend muzikaal zetje in de rug te geven.
1. Maas en Mergelland brengt de marathonuitzending van de Nacht van Gulpen van zaterdagavond 17 juni 20.00 uur tot zondagmiddag 18 juni 15.00 uur. In verband met deze speciale live-uitzending komen de reguliere programma's op zaterdagavond en zondagmorgen te vervallen. De Heilige Mis wordt op zaterdag om 19.00 uur uitgezonden.
2. De Nacht van Gulpen én De Neubourg tocht volgen via
radio Maas en Mergelland? Dat kan in de ether via 107.2 FM.
via CAI op 87.5 FM en via internet op www.rtvmenm.nl.
 

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Nu gesloten.
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (Op afspraak)

Receptie KCC Margraten