Aanplakzuilen

Vrijdag 22 juni 2018

Op het Raadhuisplein in Cadier en Keer en langs de Rijksweg, ter hoogte van de kruising met de Kampweg in Gronsveld worden op korte termijn twee nieuwe aanplakzuilen (‘peperbussen’) geplaatst om het wildplakken (op straatmeubilair, elektriciteitskasten e.d.) te voorkomen.

Op deze zuilen mogen posters en affiches worden aangeplakt, zonder dat daarvoor een vergunning nodig is. Ze zijn speciaal bedoeld voor het aanbrengen van meningsuitingen en bekendmakingen, maar nadrukkelijk niet bedoeld voor commerciële reclame. Zulke publicaties, eveneens als discrimineerde en racistische teksten, worden bij constatering direct verwijderd. Op de zuilen mag zo vaak als daar behoefte aan is, op eigen kosten, worden aangeplakt. De gemeente zorgt ervoor dat de zuilen twee keer per jaar worden schoongemaakt.

aanplakzuilen

- Aanplakzuil Amerikaplein Margraten -

Gemeentehuis Margraten (Op afspraak)

  • Amerikaplein 1, 6269 DA Margraten
  • Vandaag geopend tot 19.00 uur
  • Morgen: 9.00 - 12.00 uur

Servicepunt Eijsden (tijdelijk gesloten)

Receptie KCC Margraten